20 Nisan 2013 Cumartesi

Değişime Kendini İnandırmak


Umursamazlığın en kötü yanı yalnız kalmak zorunda olmaktır. Bilmem doğru oldu mu cümle ama umursamaz olacaksanız yalnızlığa mahkumsunuz diyor burada ihtiyar. Hayatı paylaşmamak insanı yaşlandırır, gençlik iksiri nedir diye bir etrafınıza bakarsanız hep kalabalık bir hayat süren insanlar daha neşeli ve daha dinç kaldıklarını görürsünüz. Evde oturup düşüncelere dalan benim gibi manyaklarda çürüyüp gider kendini kahrederek.
O yüzden bu son zamanlardaki atağım, bu her gün bir yazı yazmak zorunda hissetmem. Artık kendime değiştiğimi göstermek istiyorum. Önce kendimi görüp, inanmalıyım ki çevremde olan biten insanları da buna inandırayım. Zaman hızla akıp giderken istediğimiz hayatı yaşayabilmek için yontulmak zorundayız. Dev bir kütük idim artık mobilya mı olurum yoksa fazla yontulup kürdan mı, onu zaman gösterecek.
Emin olduğum bir şey varsa o da hayallerimin peşinden daha hızlı koşacağım.
Selametle.

2 yorum:

  1. günümüzün en tehlikeli bulaşıcı hastalığı'' umursamazlık''.Hayallerimizin peşinden koşabilmek için birazda hayatın bizleri umursaması gerekiyor sanırım.Ama yinede ''zaman hızla akıp giderken yontulmak zorundayız'' /güzel...yazılarınızı beğeniyorum.tebrikler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok doğru söyledin hayat bizi umursadığı sürece ciddiye alıyoruz bazı şeyleri..teşekkürler, içimden geleni aktarmaya çalışıyorum sadece..

      Sil