14 Nisan 2012 Cumartesi

Hayaller Buluşur Belki

Beni fazla ciddiye alıyorsun.Bildiğin gibi değilim aslında.Bende ahmaklıklar yapıyorum. Bilmen lazım aslında bende sıradan birisiyim. Belki fazlalıklarımı görüyorsundur. Belki platoniğe kurban gittin. Bende yaptım. Hata mı diye sorarsan değil.Hangimiz yapmadı derim. Ama bazılarımız abarttı o kadar.
Bende seviyorum abartmayı. Kahkahayı abartarak atıyorum çoğu zaman. Dönüp bakıyorlar bu ne gibisinden. Ama iticilik değil mutluluk yayabilmek için yapıyorum bunu. Biliyorum herkes kendi karanlık dünyasında yaşıyor çünkü. Kendi fakir dünyamızda fakir hayallerimize kapılıp gidiyoruz çoğu zaman.
Hiç birisine anlatabildin mi hayalini? Ben sana söyliyeyim sakın deneme. İnsanlar o kadar bencilki bir falso bulmaya çalışıyorlar hayalinde bile. Düşün artık senin için ne düşünüyorlar.
İyi dinle karşındakini. Dinlemeye fırsatın yoksa gözlerine bak. O zaman anlarsın zaten gerçekleri. Biliyorum gözlerdeki gerçekliğin tebessümden üstün olduğunu. Ve buna göre davranıyorum. O yüzden somurtman benim için önemli değil gözündeki parlaklığı görüyorsam eğer. Ben..
Hayaller diyordum. Benim hayallerimi duysan kafanı duvarlara vururdun belki ben senin hayallerini duysam sevinç taklaları atardım. Ama önemli olan hayallerimizin buluşamaması. Neden buluşamadı hayallerimiz?
Beni bilirsin az çok, umursamıyorum, öylesine yaşıyorum çoğu zaman. Dağınık yaşıyorum yalnızlığı seviyorum, sessizliği seviyorum. Belki bana biraz boşluk vermeliydin. Belki işte bilmiyorum. Çünkü hatırlamıyorum inan. Ben ki fil hafızasına sahip olduğumu düşünürdüm. Ama seni hatırlayamıyorum. Bilinç dediğimiz olay burada devreye girdi ve silip attı herşeyi. Hatırlamak istemedim bir şekilde. Şimdi zorluyorum aklımı seni düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum..
İnsepşında görmüştüm ve kendime uyarlamıştım. İzlediysen bilirsin. Uyuduğum zaman seninle çok mutluydum. Ama sabahlar öyle mutlu gelmedi. Sen sıcaklığını başkalarına saklarken üşüyerek kalktım herkeşlerden uzaklarda.
Anlatmaya gerek yok bildiğimiz masalları. Zamanı yakmak değil onunla oynamak isterdim. Yalan olmayan sevgi sözcükleri ile hitap etmek isterdim. Yapım müsade etmesede bunu yapmayı çok isterdim... Ben rüyamda çok mutlu olmuştum, hayallerimi öyle kurmuştum ama..
Niye hayallerimiz buluşmadıki bir durakta.. Olmadı işte ne yapalım. Belkide ben göremedim bütün olan biteni. Tembel olduğum için olabilir, dağınık olduğum için olabilir, umursamadığım için olabilir. Belki sevdiğim için bile olabilir..
Nasıl derler bilirsin.. Mutlu sonlar sadece filmlerde olur sevgilim...

2 yorum:

  1. Kendimi buldum biraz.. Kıyıdan, köşeden.
    Ama hayaller zengin olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayaller olmadan olmaz mutlaka zengin olmalı :) teşkkürler

      Sil