29 Mart 2012 Perşembe

Ruhsuz Adamın Hareketsiz Dünyası


Merhaba
Her konuda zorlanmaya başladım artık nefes almak bile zor geliyor nerdeyse.Sabah kalkıyorsun ve amaçsızca evden çıkıyorum.Neden gidiyorum neden yapıyorum, soruları kafamı kurcalarken ben öylece ses çıkarmadan işlerimi yapıyorum.Bir robottan farkım yok.Görev belli ve sistem hata kabul etmiyor.Hah ne diyorum lan bentam moron gibi konuşmaya başladım.Farkındayım ve sorunu çözmeye çalışıyorum.Soruyorum sana sorunu bilmeden nasıl çözebilirsin?
Çocukluğuma kadar indim her kapıyı açtım baktım, bir sonuca ulaşamadım.Bilmiyorum daha ne kadar sürer.
Hayatımızda çeşitli dönemler olmuştur çok mutsuz yada mutluluktan uçtuğumuz zamanlar.Fakat hiç bir şey hissetmediğimiz olur mu hiç?Ne bir tebessüm ne bir göz yaşı olmadı ki bunlar bize yaşadığımızı hissettirir. Ah sevmedim baştan başlıyorum.
Sevgili günlük
Bugün yine güneş doğdu ve battı.Yemek yedim duvardaki resime baktım.Bir kahve koyup saatlerce spor programlarını izledim.Ne anlatıyor bu adamlar.Davalar kupalar derken o adamlar orada konuşuyorlar bende dinliyorum mal gibi.Parada veriyorlar o adamlara.Ofsaytı bilen güzel bi kız çıktı bugün saatlerce konuştu.
Kanalı değiştiremedim kumandayı arıyorum günlerdir.Dekodere kadar yürüyüp kanal değiştirmekle uğraşacak değilim.
Kahvemi unuttuğunu söyleyecek bir ses bile çıkmadı.Bir ara mesaj geldi allahtan telefon ulaşabileceğim bir noktadaydı.Üşengecim son günlerde ne yapalım.Büyük kampanyalar yapıyorlarmış ama kontörüm yok epeydir.Bedava dakikalardan bahsediyorlar ama ne fark eder.Kimi arayıpta o dakikaları bitirmekle uğraşacağım.
Bir ara aklıma rastgele bir numarayı aramak geldi aklıma.Peki ya erkek çıkarsa karşımdaki diye düşünmeden edemedim.Erkek çıkarsa belki banko maç sorardım.Bahis yapılıyormuş herkes tek maça yatıyormuş ama o heyecanı kaldıramam gibi geliyor be günlük.Elimin altında 5lik su var bakıp yarına kadar yeter mi diye
tahmin yapamazken bir maça nasıl tahmin yapayım.
Bir süre böyle şeyler düşündükten sonra tekrar yatağıma gidip uyumayı düşündüm.Uyuyunca zaman güzel geçiyor ama uyumak zor zanaat.Allahtan güneş geliyor odama.Ah ne güzel benim odam.Bir çalışma masası var odamda bir ara oturup ders çalışsam diye düşündüm.O kadar çok ders var ki hangisine çalışacağımı bilemedim.Bir yerden başlamak lazım diyenleri kıskandığım zamanlardan biriydi.
Koşup yatağıma atlamak istedim ama koşacak mesafe yok malesef.
Neyse akşam oldu diziler başladı.Kumanda yastığın altından çıkmışken dizileri izlememek olmazdı.Düşünmekten başım ağraya başlayınca mute yaptım sessiz sessiz oturdum.Dizilerde bir koşuşturma bir kavga dövüş gidiyor benim umrumdamı.Bi bok anlamadım açtım radyo kanallarında akvaryum gösteriyorlardı.Kendi akvaryumumu hatırladım hemen.
Onlarada sahip çıkamamıştım onlarda gitmişti.Sonra bir çağrı geldi telefonuma.Yabancı bir numaradan.Haberlerde görmüştüm insanları kandırıp paralarını alıyorlarmış.İyikide kontörüm yokmuş benide kandırırlardı belki günlük.Sonra aklıma gizli numaradan atılan çağrı geldi.İlk defa bir tebessüm belirdi aklımda.Yüzüm gülmedi hiç bugün ama içten içe mutluluğu hisseder gibi oldum.Neyi anlatmak istedi gizli numaralar acaba.Şarkı dinlettiler birde.Şarkı seçimi önemli galiba genelde yıldız tilbe şarkıları çalıyordu.Onun yazdığı şarkılarıda biliyorum günlük öyle bakma, bütün piyasaya o şarkı veriyor.
Saatleri ileri almışlar nedenini bilmiyorum.Fırıncı bugün geç geldin diye espri yapmayacaksa bir sorun yaratmaz benim için.Saati öğrenmek için trtye baktım ve çok geç olduğunu gördüm.
Ah be yine kaçırdım demek isterdim.Kaçıracak bir şeyim yok.Hayır umutsuz değilim yanlış anlama günlük.Ama tuzsuz salçasız sebze yemeği gibiyim.
Sadece görevimi yerine getiriyorum.Bugün de bitti.Yarın görüşürmüyüz bilmiyorum.Arkadaşlarıma selam söyle...
Bu arada kusura bakma kitabı yine bitiremedim.Ayrıca sadece büyük harflere özen gösteriyorum..Başka bir şey kalmadı geriye..
Fark ettim ki resim koymayınca daha az ilgi çekiyor başlıklar..Çakallar sizi..Al sana resim bidaha..

1 yorum:

  1. saat için TRT'ye bakmak... ya bu yazı çok iyi olmuş cidden...

    YanıtlaSil